Scouting Sint Jozef Sittard

Foto's en kamplied Zomerkamp 2011 Kabouters & Welpen

E-mailadres Afdrukken

Bekijk hier de foto's van het zomerkamp "de legende van Wilhelm Ijsbrandt" en beluister het kamplied op ons youtube kanaal.

 

Zomerkamp "wist je dat" Kabouters & Welpen

E-mailadres Afdrukken

Wist je dat:

….De kinderen via de loopplank samen met alle ouders het schip mochten betreden
….Daan en Casper de enige welpen waren tussen alle vrouwen en dit niet erg vonden,
….De kinderen hun T-shirts in de vlaggenmast van het schip vonden,
….de alles groepjes super goed hebben gelopen op de tocht ondanks dat sommige het erg zwaar vonden?
….We onderweg naar de locatie van de post de tomtom het niet meer deed.

Lees meer...
 

Insigne Toneel: Pippi zet het HK op stelten!

E-mailadres Afdrukken

Pipi Musical Scouting Sint Jozef SittardJanuari staat in het teken van insigne toneel.  De kabouters zijn in november naar de musical van Pippi Langkous in de Stadsschouwburg van Sittard geweest en hebben daar hun ogen uitgekeken. Nu is het aan de kabouters om zelf een knallende musical neer te zetten en het insigne “Toneel” voor op de blouse te verdienen. De voorbereidingen zijn in volle gang: er is de afgelopen weken al heel wat geoefend, toneelgespeeld, geklust en gezongen.

Lees meer...
 

Kabouters (7-11 jaar)

E-mailadres Afdrukken

Inleiding

Ben je een meisje tussen 7 en 11 jaar oud en heb je zin om samen met vriendinnen iedere week iets nieuws te doen en te ontdekken? Dan ben je bij de kabouters van Scouting Sint Jozef aan het goede adres. Lees onderaan de pagina het verhaal van Vera, zij vertelt over wat er allemaal zo leuk is aan onze groep!

Bambilië

Wij noemen ons “de kabouters” en spelen in elke week in het fantasieland Bambilië. Een land waarin van alles mogelijk is en waar altijd wel een avontuur te beleven valt. Bambilië heeft 17 denkbare dorpjes, die allemaal hun eigen specialiteit hebben. Zo weten de inwoners van Haverhoek alles van lekkere koekjes en taarten bakken en houden de inwoners van Holdorp heel erg van sporten en spelletjes spelen. In Bambilië is dus altijd wel wat te beleven!

Lees meer...
 

Vera (9) over de kabouters

E-mailadres Afdrukken

Hallo, ik ben Vera, 9 jaar oud en ik zit bij de Kabouters. Wij doen hier leuke dingen. We beginnen met een openingsliedje en op het einde een afsluit liedje. We doen ook insigne werk: dat is dat we plaatjes kunnen verdienen voor ons bloesje en we hebben een Bamboek: dat is een boekje waar iedereen in gaat schrijven van wat we die dag dan gedaan hebben en als iedereen er in heeft geschreven en dan beginnen we weer opnieuw.

Lees meer...
 


Wij zoeken stafleden

Wij zoeken stafleden

Wij zijn dringend op zoek naar nieuwe stafleden bij de volgende speltakken:

- bevers (m/v)
- welpen (m/v)
- shero's (v)

Twitter

Je bent hier: Welkom Speltakken Kabouters (7-11 jaar)