Naast het scouting gebouw ligt een Stads Speelbos, dat vrij toegankelijk is. Via het scouting terrein is er ook toegang via een afgesloten poortje, waarvan de sleutel bij de verhuur wordt meegegeven. Voor meer info over het speelbos zie: http://sittard-geleen.nieuws.nl/agenda/20130905/kom-kennismaken-met-het-prachtige-stadsspeelbos-sittard/

Het scoutinggebouw is verder gelegen aan de rand van het stadspark van Sittard en langs de Geleenbeek. In de dichte nabijheid ligt een zorgboerderij Ophovenerhof met een gedeelte kinderboerderij en boerderijwinkel. Zie ook:http://www.ophovenerhof.nl/

Algemene info over gemeente Sittard-Geleen staat op: https://www.sittard-geleen.nl/

Binnenspeeltuinen:
- Ballorig http://www.ballorig.nl/sittard
- Darteldome http://www.darteldome.nl/

Zwembaden:
- Laco Glanerbrook http://www.laco.eu/
- De Nieuwe Hateboer http://www.denieuwehateboer.nl/

Huisartsenpost Zuyderland Sittard / Geleen: (046) 400 99 25 ('s avonds en weekend)
Adres: Dr. H. van der Hoffplein 1 6162 BG Sittard

Politie: 112 of (0900) 88 44
Brandweer: 112
Ambulance: 112

Verhuur Aanvraag

gebruik het onderstaande formulier

Als uw groepssamenstelling er niet bij staat kies "Overige".

Gegevens

Graag de volgende gegevens invullen

Heeft u nog wat vragen of aanvullende informatie?

Dan kunt u dat kenbaar maken in het onderstaande tekstvak.

captcharefresh

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Verhuurvoorwaarden

Verhuur kan aangevraagd worden en de verhuurder zal uiteindelijk beslissen of er tot een verhuurovereenkomst over gegaan kan worden. Verhuur kan alleen op de momenten dat de speltakken niet hun regulier programma draaien, voor de speltaktijden zie de website www.sintjozef.com  Slechts bij hoge uitzondering is het mogelijk om tijdens reguliere tijden te huren. De verhuur wordt vastgelegd in een huurovereenkomst, welke apart wordt toegezonden door de verhuurder, indien de verhuur kan doorgaan.

Ter beschikking van de huurder staat een deel van het HK De Vaart: de grote zaal met podium, de keuken, de stafruimte, de entree en het sanitair. Het podium kan apart worden gesloten om zodoende een aparte ruimte te creëren om eventueel als slaapruimte te gebruiken. In de stafruimte hangt een telefoon; het gebouw is telefonisch bereikbaar via 046-4522106.

Het buitenterrein aan de achterkant van het gebouw, waar ook de hoofdentree is, omvat een speelweide met een kampvuurcirkel. De voorkant van het gebouw bevat een speelveld waar deels bomen staan.

Bezoekadres:
Molenweg 63
6133 XM Sittard
Tel:+31 46 45 22 106
Website: www.sintjozef.com
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Correspondentieadres:
postbus 213
6130 AE Sittard

Verhuurkosten:

 4,50 per persoon per nacht, met een minimum van € 67,50.
Een dagdeel is  50,00 en een hele dag is € 75,00, afhankelijk van de groepsgrootte:
Voor max. 20 personen is een Dagdeel € 50,00 en een dag is € 75,00.
Voor max. 40 personen is een Dagdeel € 75,00 en een dag is € 100,00.
Voor max. 60 personen is een Dagdeel € 100,00 en een dag is € 150,00.
Voor grotere groepen is er een huurprijs naar rato van bovenstaande bedragen

Waarborgsom:

Naast de huurprijs is de huurder aan de verhuurder een waarborgsom van € 250,00 verschuldigd, te voldoen samen met de huurprijs. Indien door de verhuurder geen schade aan gebouw en/of inventaris is geconstateerd, zal de waarborgsom uiterlijk een maand na de huurperiode aan de huurder worden gerestitueerd. Van de waarborg worden de kosten betaald van: elektriciteit, water, gas en de kosten van: eventuele schade, ontbrekende inventaris, gebruikt stookhout, afvoer van huishoudelijk afval, telefoonkosten en eventuele schoonmaakkosten.

Energiekosten:

Gas: € 0,82 per m3
Elektriciteit: € 0,40 (piekuren), € 0,33 (daluren) per kWh;
Water: 190 ct/m3
Stookhout: dit kost 45euro per m3 of er dient zelf voor stookhout te worden gezorgd.
De telefoon is alleen bedoeld voor noodgevallen, indien er buitensporig gebruik wordt gesignaleerd tijdens de verhuurperiode, dan vindt er verrekening achteraf plaats, nadat de telefoonrekening is ontvangen.

Betaling:

De huurovereenkomst gaat in nadat deze door beide partijen is ondertekend en door de huurder de huurprijs, inclusief de waarborgsom is voldaan. Het verschuldigde bedrag dient uiterlijk 3 weken voor aanvang van de huurperiode overgemaakt te zijn.

Annulering:

Tot 6 weken voor aanvang van de huurperiode wordt er 100% geretourneerd;
Tussen 6 weken en 2 weken voor aanvang van de huurperiode wordt 50% geretourneerd;
Vanaf 2 weken voor aanvang van de huurperiode wordt alleen de waarborgsom terug betaald.

Staat van het gehuurde, poetsen en opruimen:

De huurder wordt geacht het gehuurde in goede staat van onderhoud te hebben ontvangen en zal het na gebruik ook weer in goede staat van onderhoud aan de verhuurder ter beschikking stellen.
Het gebouw zal bij aanvang van de huurperiode in schone en opgeruimde staat verkeren. De huurder verplicht zich het gebouw aan het einde van de huurperiode ook weer in dezelfde staat op te leveren.

Het is niet toegestaan om voorwerpen met spijkers, schroeven, nietjes, e.d. op deuren en muren te bevestigen. Het gebruik van plaksel en plakband op geschilderde deuren en muren is eveneens niet toegestaan.

De huurder is verplicht op de afgesproken tijd aan het einde van huurperiode de sleutels aan de verhuurder te overhandigen. De verhuurder zal, zo nodig, in het bijzijn van de huurder het gehuurde inspecteren.

Bij verlies van de sleutelbos zullen volledige kosten voor de vervanging van alle gecertificeerde sloten en alle in omloop zijnde gecertificeerde sleutels van het scouting gebouw bij de huurder in rekening worden gebracht.

Kampvuur:

Het is, in overleg met de verhuurder, toegestaan op het terrein gelegen kampvuurplaats te gebruiken voor het stoken van open vuur. De huurder dient zelf voor stookhout te zorgen. De aanwezige houtvoorraad is eigendom van Scouting St Jozef; gebruik ervan door de huurder wordt in rekening gebracht. De kosten hiervan zijn € 45,00 per m3. Na gebruik moet de kampvuurplaats worden opgeruimd. Er moeten uiterste voorzorgsmaatregelen genomen worden om de veiligheid van gebouw en bossen te waarborgen. U blijft altijd zelf verantwoordelijk!

Afval:

De huurder dient zelf zorg te dragen voor de afvoer van het huishoudelijk afval.
Indien er afval achterblijft, wordt dit ingehouden op de waarborgsom, zijnde  4,50 per vuilniszak.
Kleine hoeveelheden oud-papier mogen in de oud-papierbak in de keuken worden achtergelaten.
Glas mag niet in de vuilzakken worden gedeponeerd. Verhuurder kan huurder informeren over de locatie van dichtstbijzijnde glasbak. Op de vijverweg tegen over de flats bij de vijver.

Overige:

Auto's e.d. mogen alleen op het terrein komen om materialen te laden en te lossen. Let hierbij goed op de veiligheid van anderen! Parkeren van auto’s is onder geen enkele voorwaarde binnen de omheining van het scoutinggebouw toegestaan en dienen buiten het terrein geparkeerd te worden.

In het scoutinggebouw mogen er maximaal 50 personen overnachten.

In het scoutinggebouw zijn geen bedden aanwezig.

Keukengerei is beperkt aanwezig. Hetgeen in de keuken staat mag worden gebruikt.

Het scoutinggebouw kan in principe niet gehuurd worden tussen vrijdag 18:15 uur en zaterdag 18:00 uur muv schoolvakanties. In overleg kan materiaal eventueel vooraf worden gebracht worden, mits het op een niet storende plek kan worden neergezet.

Het gebruik van pionier hout van Scouting Sint Jozef is niet toegestaan.

De huurder dient dusdanige regels in acht te nemen dat er geen overlast voor omwonenden ontstaat.

De toegangspoort tot het terrein dient na zonsondergang gesloten te worden.

Storingen, gebreken en andere klachten dienen terstond aan de verhuurder gemeld te worden, zodat deze zaken zo spoedig mogelijk verholpen kunnen worden.

Stafleden van Scouting St Jozef kunnen incidenteel, in overleg met de huurder, het terrein en het gebouw betreden om materiaal te halen of te deponeren.

Roken is in het gehele gebouw verboden en buiten alleen toegestaan op de daarvoor aangegeven plekken.

Ons HK De Vaart (Hoofd Kwartier) in Sittard tussen de roeivijver en Geleenbeek, is een prima lokatie voor allerlei activiteiten. Het is mogelijk om het HK te huren. Het gebouw is echter op vrijdagavond en zaterdag tot 18.30 in gebruik door de eigen speltakken. Huren is dan alleen mogelijk indien de speltakken niet gestoord worden. Indien de speltakken niet aanwezig zijn (zij gaan ook regelmatig buiten de deur) en in de grote vakantie staat het gebouw volledig tot de beschikking.

Dus ben jij geïnteresseerd, neem dan vlug contact op!

Contact met de verhuurder

Bij vragen of interesse kunt u terecht bij het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (tel. 06-82338383)

Of vul het aanvraagformulier in.

Subcategorieën

Agenda

BOULDEREN
za jan 26 @16:15- 18:15
Gidsen opkomst
za feb 02 @16:15- 18:15
Winterbivak Kabouters
vr feb 08 @18:00- 12:00
Gidsen opkomst
za feb 09 @16:15- 18:15
Winterbivak Kabouters
za feb 09 @18:00- 12:00
Winterbivak Kabouters
zo feb 10 @18:00- 12:00

HK Huren?

Neem contact op met onze verhuurder en controleer de beschikbaarheid.

Kijk op de verhuurpagina.

Wij zoeken stafleden

wij zoeken stafleden animatie 400 67

Wij zijn dringend op zoek naar nieuwe stafleden.

Klik hier voor meer info.